ALIV


Velkommen til ALIV
ALIV er et kompetencegivende netværk, hvor medlemmerne alle arbejder professionelt med arbejdsliv og er uddannet på RUC. 
Netværket er dannet i samarbejde mellem forskere fra RUC og praktikere på arbejdsliv- og arbejdsmiljøområdet. 

I ALIV skaber vi fagligt udbytte gennem kritisk og idegenererende dialog af den nyeste udvikling og forskning inden for arbejdsliv og arbejdsmiljø. Vi holder professionelle og involverende netværksmøder, som relaterer viden fra teori og praksis.

Vi designer og faciliterer møderne metodisk forskelligt men altid med sigte på at bringe netværkets store interne viden om arbejdsliv og arbejdsmiljøarbejde aktivt i spil - og i samspil.

Det er vores ambition at udvikle nye forståelser af både indhold og metoder i det professionelle arbejde med arbejdsmiljø i Danmark og konstant være på forkant med tendenserne i arbejdslivet.

Hvert år holder ALIV to heldagsmøder fra 9-16 på RUC og et "12-12"-årstræf på et konferencested. Møderne holdes den sidste fredag i henholdsvis jannuar og maj og årstræffet den sidste torsdag-fredag i september.

I 2024 er datoerne for netværksmøderne
- fredag den 22. marts 2024
- fredag den 31. maj 2024
- torsdag-fredag den 26.-27. september 2024


I 2025 holdes det første netværksmøde
- fredag den 31. januar 2025

Vil du være med i netværket?
I ALIV optager vi alle, der har en uddannelse fra RUC og nu beskæftiger sig professionelt med udviklingen af arbejdsliv og/ eller arbejdsmiljø.

Læs om netværket 
Se video med ALIV-medlemmer

Og følg os på linkedin og 
facebook

Du kan også 
kontakte netværkets facilitator Steen Elsborg på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.